Van zsákodban minden jó, Autodata akció!

Ahogy Önök is tudják december 6-án jön a jó öreg télapó, és természetesen a Maróti Könyvkereskedés és Könyvkiadó Kft.-hez is ellátogat. A télapó már megsúgta nekünk, hogy milyen nagyszerű meglepetéssel készül azoknak az autószerelőknek, akik

még nem rendelkeznek legális Autodata online szoftverrel. Az akció 2015. december 6.-án 8 órakor kezdődik és 2015. december 7.-én 10 órakor fejeződik be. Az Autodata D&R online szoftverrel akár 20.000 Ft-ot is megtakaríthat vállalkozása számára. A szoftverrel lecsökkentheti a problémás gépjárművekre pazarolt idejét, hamarabb végezhet egy adott típus szerelésével, így több ügyfélre juthat ideje. Ha év végén cégének vannak tartaléki, érdemes befektetni egy ilyen szoftverbe és a jövő évet egy új „munkatárssal” kiegészülve kezdeni, aki soha nem megy szabadságra.

Érdeklődjön telefonon a 06/30-945-88-14-es telefonszámon 8:30 és 17:00 óra között,vagy emailben a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen. Amennyiben a 1205 Budapest Nagykőrösi út 91. környékén jár, jöjjön be hozzánk, beszéljük meg egy kávé mellett és próbáljuk ki közösen a szoftvert.