Hírlevél feliratkozás

Megrendelés, számlázás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

  

Hotline/terméktámogatás

Maróti Jozefina 

Tel.: 06/30-523-1179

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

szombaton és vasárnap zárva

Cím, elérhetőség

Maróti Kft.

1205 Budapest XX.
Nagykőrösi út 91.

Autodata belépés
Facebook
Legújabb frissítések
Autodata D&R Demo

Rólunk

Maróti Könyvkereskedés és Könyvkiadó Kft. 

   Cégünk 1991-ben alakult családi vállalkozásként. Eredeti elképzelésünket megtartva a mai napig kizárólag autós-motoros járműtechnikai szakkönyveket és szoftvereket forgalmazunk Magyarországon. Mára már minden túlzás nélkül elmondhatjuk, hogy a járműfenntartó szakmában nevünk és értékteremtő tevékenységünk közismert.
   1992-től vagyunk az Autodata Limited hivatalos magyarországi forgalmazója. Kezdetben nyomtatott, könyv formátumban forgalmaztuk az Autodata termékeket, majd CD/DVD változatban. Néhány éve viszont kizárólag Online adatbázist forgalmazunk éves, illetve havi előfizetésre. Erről bővebb információt a Termékek menüpont alatt talál.
   Az Autodata Limited hosszú távú kapcsolatot ápol a járműgyártókkal, és a 40 éves ipari tapasztalata lehetővé teszi, hogy egyedülálló és pontos, a járműgyártó által előírt információt nyújtson a márkaszervizeknek, független szakszervizeknek a javítási és diagnosztikai munkákhoz. Az Autodata hivatalos magyarországi forgalmazójaként biztosítjuk a felhasználóink számára 2 hetes frissítéssel Európa egyik legnépszerűbb online adatbázisát.

Maróti Könyvkereskedés és Könyvkiadó Kft. 

Autodata Limited 

   Az 1975-ben alakult az Autodata cégcsoport, amely ma már Európa vezető járműipari adatbázis forgalmazója. Az Autodata Limited nagy-britanniai székhelyű cége közel 160 személyt foglalkoztat 6 különböző kontinensen. A központ Nagy-Britanniában, Maidenheadben, közel 20.000 m2 alapterületen található.
   Az Autodata küldetése, hogy naprakész, gyári, legális gépjárműtechnikai információs adatbázist biztosítson a márkakereskedéseknek és a független autójavító műhelyeknek, mindezt a leginnovatívabb és legprecízebb formában.


   Az Autodata büszke arra, hogy munkatársai között számos gyakorlati szakember van. A szakmai írók és műszaki rajzolók pontosan tudják, hogy mire van szükségük a járműjavító szakembereknek. Minden esetben alaposan átvizsgálják a gyártóktól kapott információkat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az valós és pontos adatokat nyújtson a járműjavítás során a gyakorló szakembereknek. A több ezer modell 80 gyártójától összegyűjtött információhalmaz, amely Kulcsprogramozást, Futómű beállítást, Fogasszíjak, vezérmű láncokat, Karbantartási ütemterveket, Hibakódokat, Légzsákok funkciót, Motormenedzsmentet, Kapcsolási rajzokat és még számos egyéb modult tartalmaz, hasznos és nélkülözhetetlen információkat biztosít minden műhely számára.
   Bízunk abban, hogy a kitartó, folyamatos, precíz munkánk, az elmúlt évek nagyszabású informatikai befektetései Önnek is üzleti sikereket hoznak és a jövőben Önt is partnereink között tudhatjuk.

Autodata Ltd.