Hírlevél feliratkozás

Megrendelés, számlázás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

  

Hotline/terméktámogatás

Maróti Jozefina 

Tel.: 06/30-523-1179

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

szombaton és vasárnap zárva

Cím, elérhetőség

Maróti Kft.

1205 Budapest XX.
Nagykőrösi út 91.

Autodata belépés
Facebook
Legújabb frissítések
Autodata D&R Demo

Hasznos információk

 

Az Autodata szoftver terméktámogatása

 

 Telefonos tanácsadás

Hétköznapokon 8:30-17:00 között kollégáink készségesen és díjmentesen segítenek a programjaink kapcsán, a használat során felmerülő kérdések megválaszolásában.

Minden bizonnyal Ön is járt már úgy, hogy hirtelen nem jutott eszébe, hogy egy hasznos funkciót hol talál a programban, vagy egyes információkat hol követhet nyomon. Hasonló esetekben Ön bátran fordulhat kollégáinkhoz, akik ezen felül abban is szívesen segítenek, hogy gépjárműjavító tevékenységének keretein belül működő folyamatokat hogyan tudják hatékonyan segíteni programjaink. Tel.: 06/1-285-6608, mobil: 06/20-463-7400

 

 Technikai segítségnyújtás 

Hétköznapokon 8:30-17:00 között szakértő kollegáink készségesen és díjmentesen segítenek programjaink használata során felmerülő problémák megoldásában. A telefonos segítségnyújtás keretein belül nem kezelhető problémák megoldására internetes távsegítség nyújtását ajánljuk ügyfeleinknek, távoli asztali kapcsolat segítségével. 

 

 Frissítés, upgrade

A program állandó frissítéséről az Autodata több mint 160 jól képzett munkatársa gondoskodik. Megközelítőleg 2 hetente frissítik a programot, mely kapcsán a bővített adattartalom az Ön számára azonnal elérhető lesz. A frissülő adattartalom mellett folyamatos fejlesztések zajlanak, mely kapcsán a piaci igényekhez alkalmazkodva  új funkciók és információk kerülnek a programba.

 

 Adat garancia 

Az Autodata kizárólag közvetlenül a gyártóktól származó adatokat használ, dolgoz fel és tesz elérhetővé szoftverében.  

 

 Platformfüggetlenség

Autodata termékeink bármely hardvereszközön (PC, laptop, tablet, PDA, mobiltelefon stb.) és operációs rendszer (Windows, MAC, IOS, Android) alatt működőképesek, kizárólag internet elérés és internetes böngésző szükséges a használatukhoz.

 

 Hírlevél  

Partnereinknek a legfontosabb Autodata szoftverekkel kapcsolatos információkat hírlevélben rendszeresen megküldjük. Ide kattintva fel- illetve leiratkozhat hírlevelükről. 

 

 Közösségi oldal 

A Maróti Könyvkereskedés és Könyvkiadó Kft. rendszeresen hírt ad a Facebook oldalán is a különböző eseményekről.