Hírlevél feliratkozás

Megrendelés, számlázás

Vér H. Cecília

Tel.: 06/20-463-7400

  

Hotline/terméktámogatás

Vér H. Cecília 

Tel.: 06/20-463-7400

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

szombaton és vasárnap zárva

Cím, elérhetőség

Maróti Könyvkereskedés Kft.

1205 Budapest XX.
Nagykőrösi út 91.

Autodata belépés
Facebook
Legújabb frissítések
Autodata D&R Demo

Autodata S&M - Szerviz és Karbantartás

 

A Maróti Könyvkereskedés és Könyvkiadó Kft. örömmel értesíti partnereit, hogy hosszú várakozás után megjelent az új magyar nyelvű Autodata S&M - Szerviz és Karbantartás termék!

Az Autodata S&M - Szerviz és Karbantartás szoftver tartalmazza mindazokat a műszaki információkat, amelyek egy javítóműhely mindennapi életében szükséges a gépjármű karbantartási (napi, időszakos, műszaki vizsga) munkákhoz.

 

  

Az ár-érték arányban verhetetlen

Autodata S&M - Szerviz és Karbantartás

előfizetési díja 130 000Ft+Áfa/év

 

 

 

Az Autodata S&M - Szerviz és Karbantartás termék komponensei

  Szerviz 

 Karbantartás  

 Műszaki adatok  

 

 

    MEGRENDELEM

130 000 Ft+Áfa/év

 

 

Miért érdemes az Autodata S&M - Szerviz és Karbantartás -t használni?

Naprakész

Az adatbázis 2 heti rendszerességgel frissül. A frissítésről nem önnek kell gondoskodnia, mivel az automatikusan történik meg, így mindig a legújabb adatokat használhatja.

Egyszerű

Nem kell telepíteni és regisztrálni, elég egy szélessávú internet kapcsolat, valamint hozzáférési név és jelszó, és már használhatja is az Autodata S&M - Szerviz és Karbantartás adatbázist.

✓ Költséghatékony

Nincsen regisztrációs költség. Ár-érték arányos.

Csak a legfontosabb adatok és modulok kedvező áron

Szerviz (Karbantartási ütemtervek, Karbantartási illusztrációk, Karbantartás-jelző); Karbantartás (Vezértlés, Elektromos parkolófék, Gumiabroncs nyomás ellenőrző rendszer, Akkumulátor, Kulcs programozás); Műszaki adatok (Futómű-beállítási adatok, Folyadék, kenőanyag mennyiségek, meghúzási nyomatékok, Biztosítékok, relék, Javítási normaidők)

✓ Megbízható

Az Autodata Ltd. közvetlenül az autógyártóktól szerzi be információit, így ellenőrzött forrásból származó adatokat bocsát felhasználói részére. Az Online verzió több szerveren fut egyszerre, ezáltal biztosítva a zökkenőmentes szolgáltatást. A Maróti Könyvkereskedés Kft. mint forgalmazó több mint 25 éve hivatalos forgalmazója az Autodata Ltd.-nek. 

 

 

 

    MEGRENDELEM

130 000 Ft+Áfa/év

Letölthető megrendelő

 

A termék a regisztrációtól számított egy évig működik. További használatához újabb egy éves előfizetés vásárlása szükséges.

Az Autodata hivatalos magyarországi disztribútoraként naprakész gyári, legális gépjárműtechnikai információs adatbázisokkal várjuk a márkakereskedéseket és a független autójavítókat, hogy javítóipari tevékenységükben minden jogszabálynak (pl. „Csoportmentességi törvény”) és elvárható megrendelői feltételnek eleget tudjanak tenni.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

 

Az Autodata adatbázis és a benne foglaltak szerzői jogvédelem alatt állnak, minden jog fenntartásával. A szerzői jogvédelemre vonatkozó törvények értelmében az adatbázis sem egészében, sem részleteiben nem másolható át az Autodata írásos engedélye nélkül. A másolás tilalma az idegen nyelvű fordításra, illetve az egyéb formában történő megjelentetésre is vonatkozik. Autodata Limited, Priors Way, Maidenhead, Berkshire, SL6 2HP, England.