Az új Autodata felület

 

Az Autodata elindította az új innovatív webes alkalmazását a magyar piacon, új mércét állítva a műszaki információk, javítási útmutatók és a karbantartási szolgáltatások területén.

A megjelent új online platform a magyar piac vezető műszaki adatbázisa. Az alkotók úgy tervezték, hogy lényegesen lecsökkentse azt az időt, amit a szakember az információk keresésével tölt. Több mint 80 autógyártó elismerését kapta meg az új platform amikor először mutatták be a 2014-es Automechanika kiállításon. Kiemelték gyorsaságát, kezelhetőségét, és a mindent kielégítő minőségét.

 

Elismerést kaptak az Autodata platform új funkciói, mint például a "Technikai közlemény és kiigazítási intézkedések", a "Költségkalkuláció" és a ”Karbantartási ütemtervek” részletes utasításai is.

A platform teljesen online rendszer, az összes frissítés, a javítások, kiegészítések valós időben történnek és nem akadályozzák a felhasználót.

Az Autodata új platform idén hat európai országban jelenik meg, köztük Magyarországon is. Az új online adatbázis a teszthónapok alatt kitűnően teljesítette a tőle elvárt szintet.

Az egész rendszert úgy tervezték, hogy a legfontosabb eleme maga a felhasználó legyen, aki sok időt spórolhat meg az információk keresésével.

A keresés mozzanatait leredukálták, hogy minden szükséges információt 75% -os átlaggal azonnal megtalálhasson a felhasználó. Hasonlóképpen az új kapcsolási rajzok, amelyek most teljesen interaktívak, lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy komponensenként keressen.

Az Autodata az elmúlt negyven év tapasztalatait összegyűjtve alkotta meg ezt az átfogó tájékoztatást nyújtó, magas színvonalú, folyamatosan frissített, mintegy 30.000 különböző modellt tartalmazó műszaki információs adatbázist.

Az új terméket azért gondolták újra, hogy kielégítse akár a független műhelyek, akár a szakszerviz hálózatok különböző igényeit.

 

                                                      

 

✓  Szerviz útmutatók integrált adatokkal

Ezentúl minden szükséges technikai adat egy helyen megtalálható a karbantartási ütemtervben, ez felgyorsítja a munkát.

✓  Interaktív rendszerelem elhelyezkedés oldalak

Gyors és egyszerű rendszerelem-hely meghatározás, képekkel illusztrálva, csatolt adatokkal.

✓  Előzmények/korábbi munkamenet panel

Az előzmények panel használatával könnyedén válthatunk az egyes korábban megkezdett munkamenetek között, és folytathatjuk a korábban elkezdett, de félbehagyott folyamatokat.

✓  DTC(diagnosztikai hibakódok) keresőmotor

Gyors és egyszerű keresés a hibakódok között - egyszerűen begépeljük a kódot és megkapjuk a hiba okát és a megoldást.

✓  Rendszerelem illusztrációk

Az új rendszerelem illusztrációk jóval több információt biztosítanak és sokkal kezelhetőbbek.

✓  Egyedi rendszerelem adatlapok

Az egyedi rendszerelem oldalak jóval több információt tesznek elérhetővé egy komplex felületen keresztül.

✓  Interaktív kapcsolási rajzok

Új, interaktív kapcsolási rajzok - könnyű keresés, nagyító funkció, automata komponensazonosító és közvetlen adatmegjelenítés mellett további új hasznos funkciók.

✓  Automatikus alkatrész hozzárendelés árkalkulációk esetén

Árbecslés készítésekor az egyes munkafolyamatokhoz szükséges alkatrészek automatikusan hozzáadódnak a kalkulációhoz. Gyorsabb munka, kevesesebb hibalehetőség.

 

Az Autodata hatalmas műszaki adatbázisa, olyan eszközt ad a felhasználó kezébe, hogy tökéletesen tudja menedzselni az üzletvitelt.

 

Megrendelés, számlázás

Maróti Jozefina
Tel.: 06/30-523-1179

 

Hotline/terméktámogatás

MarótiJozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

Szombaton és Vasárnap zárva

Cím, elérhetőség

Maróti Kft.

1205 Budapest XX.

Nagykőrösi út 91.

Autodata belépés