Hírlevél feliratkozás

Megrendelés, számlázás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

  

Hotline/terméktámogatás

Maróti Jozefina 

Tel.: 06/30-523-1179

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

szombaton és vasárnap zárva

Cím, elérhetőség

Maróti Könyvkereskedés Kft.

1205 Budapest XX.
Nagykőrösi út 91.

Autodata belépés
Facebook
Legújabb frissítések
Autodata D&R Demo

Hírek

Új modullal bővült az Autodata!

Izzolámpa-csere modul:

A modern járművek világítástechnikája is egyre bonyolultabbá vált az idő előrehaladtával. A LED-ekkel szerelt lámpák egyre több népszerű típusban megtalálhatóak; míg más újszerű technológiák egyelőre csak néhány típusokara jellemzők – például a lézer lámpával szerelt BMW i8. Ezáltal a korábban a

tulajdonosok és szerelők által is egyértelműnek tűnő izzólámpa-csere folyamat egyes típusoknál igen körülményes és hosszadalmas munkává vált. Ilyen esetekben az autószerelő információkat igényel az izzólámpák elhelyezkedésével, hozzáférhetőség és cseréjével kapcsolatban annak érdekében, hogy a vevő elvárásait teljesítse a legrövidebb idő alatt.

A korábbi 34 modul mellet ezért helyet kapott az új Izzólámpa-csere modul, amely úgy lett kialakítva, hogy egy jármű karbantartását végző személy könnyen és hatékonyan hozzáférhessen az izzólámpák cseréjéhez kapcsolódó gyártóktól származó (OE) adatokhoz, így elkerülve azt, hogy ezekben a költséges világító egységekben kárt tenne. Ezzel a modullal tehát az autójavító műhely mindamellett, hogy időt spórolhat, a teljesítményét is növelni tudja.

Továbbá, az új modul segít a szerelőnek a munka bonyolultságát előzetesen behatárolni egy skála segítségével. Ez segít a szerelőnek abban, hogy még pontosabb előzetes árajánlatokat tudjon adni a vevőnek, így elkerülve a munkafolyamatok alábecslését és az esetleges félreértéseket.

Az Autodata online műszaki adatbázis a személy- és kishaszon gépjárművek 99%-val kapcsolatban tartalmaz ellenőrzött, gyártóktól származó technikai adatokat – 142 gyártó 34000 modelljéhez.