Hírlevél feliratkozás

Megrendelés, számlázás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

  

Hotline/terméktámogatás

Maróti Jozefina 

Tel.: 06/30-523-1179

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

szombaton és vasárnap zárva

Cím, elérhetőség

Maróti Kft.

1205 Budapest XX.
Nagykőrösi út 91.

Autodata belépés
Facebook
Legújabb frissítések
Autodata D&R Demo

2020/2 félév

Kellemes karácsonyi ünnepeket!

Kedves Partnereink!

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk minden kedves partnerünknek és érdeklődőnknek! Köszönjük szépen, hogy 2020-ban is

Read more ...

Államapítás ünnepe

Augusztus 20. az egyik legősibb magyar ünnep, Szent István király ünnepének napja. A keresztény magyar államalapítás, a magyar állam fennállásának emléknapja. A magyarság és a keresztény hit világának találkozását és összefonódását a magyar nép egyetlen uralkodó személyéhez köti;

Read more ...

Elkészült új kreatív anyagunk

Elkészültek legújabb Autodata kreatív kiadványaink! Az új kreatív anyagok megtalálhatóak már Könyvkereskedésünkben. Marketing csapatunk munkáját dicséri az elegáns kidolgozás és a megszokott Autodata dizájn.

Read more ...

Autodata Motorkerékpárok frissítés

182 frissítés érkezett az Autodata Motorkerékpárok adatbázisába a műszaki információk 123 típusára motorkerékpárokhoz és robogókhoz. A frissítés az alábbi motorkerékpárokat érintette:

Read more ...

48 éve alapult az Autodata

48 éve, közel fél évszázada alakult az Autodata Limited cégcsoport, amely ma már Európa vezető járműipari adatbázis forgalmazója. Központja Nagy-Britanniában, Maidenheadben található.

Read more ...

Frissítés hibrid járművekre

Az Autodata is rendkívül fontosnak tartja az alternatív meghajtású autókat és frissítésként feltöltötte a következő hibrid, elektromos és LPG gázzal hajtott gépjárműveket az online rendszerbe:

Read more ...